EL CIM DELS XAREL·LOS

26 de juny de 2023 de 17 a 22h Santuari de Foix (Torrelles de Foix)

7a Trobada professional de la varietat Xarel·lo

El dilluns 26 de juny de 2023, de 17 a les 22h, l’Ermita de Santa Maria de Foix, amb unes espectaculars vistes sobre tot el Penedès, tornarà a ser l’escenari d’una singular trobada professional al voltant de la varietat xarel·lo. La sisena edició de La Cimera del Xarel·lo acollirà de nou cellers i elaboradors que oferiran els seus vins, caves, clàssics i ancestrals, elaborats únicament a partir de la varietat xarel·lo.

En un entorn màgic i amb unes vistes de 360º, La Cimera del Xarel·lo és un lloc de trobada entre professionals del sector: elaboradors, sommeliers, periodistes, botigues especialitzades, restaurants… Per a debatre sobre la varietat i tastar algunes de les seves múltiples interpretacions. Amb quasi 100 referències de productes 100% xarel·lo, aquesta cinquena edició tornarà a esdevenir el punt de referència dels amants d’aquesta varietat protagonista a la zona del Penedès.

_FMP2099

Els cellers i els seus vins: el gran actiu de La Cimera
La Cimera del Xarel·lo és una activitat promoguda per els propis cellers participants. Tots els cellers donaran a degustar xarel·los elaborats 100% amb aquesta varietat, però interpretats de diferent manera (joves, envellits amb barrica, caves, clàssics, ancestrals, ecològics, biodinàmics, naturals, dolços… Tot un món per a descobrir i valorar la varietat de referència del Penedès.

En breu s’anunciaran els cellers participants.

19320762561_93faa383a0_o

Assistència amb invitació
Donada la limitació que presenta tant l’espai com els pàrquings (hi haurà busos llançadora), l’assistència a la Cimera del Xarel·lo és per invitació (gratuïta), que es pot aconseguir omplint el següent formulari. ATENCIÓ: OMPLIR EL FORMULARI NO DÓNA DRET AUTOMÀTIC A L’ASSISTÈNCIA A LA CIMERA, L’ORGANITZACIÓ ES POSARÀ EN CONTACTE AMB EL SOL·LICITANT SI COMPLEIX ELS REQUISITS.

Patrocinadors:

Escut Torrelles de Foix       logo foix TN-1

cropped-logo2x-01

8 pensaments sobre “EL CIM DELS XAREL·LOS

  1. Hola bona tarde. M agradaría poder obtenir invitació per assistir aquesta edició de La Cimera del Xarel.lo.
    Doncs ja he estat a les dues ediciones anteriores, pero aquesta vegada no m permet la contraseña per accedir a l acreditació. Gracies
    Les noms de la asistents son:
    Olga Sandoval Pérez
    Guillermo Campiña Parés
    Rosa Colelldevall
    Salutacions

    M'agrada

Deixa un comentari